مهندسی,مهندسی صنایع,مهندسی برق,مقاله,دانلود مقاله,دانلود مقاله مهندسی,دانلود جزوه مهندسی,کنکور مهندسی,پایان نامه مهندسی,مهندسی ریاضی,سایت علمی,اخبار علمی,سایت آموزشی,اخبار آموزشی,مقاله آموزشی,آموزش,مهندس

لبنیات پرچرب و خطر سرطان پروستات

لبنیات پرچرب و خطر سرطان پروستات

دسته بندی : مهندسی صنایع ایران تاریخ : یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷

ساعت ۲۴-چربی شیر گاو به‌طور میانگین ۳ تا ۴ درصد است و لذا هر محصول لبنی دارای مقادیر چربی بیشتر از آن پرچرب تلقی می‌شود، اما لبنیات کم‌چرب کمتر از ۲درصد چربی دارد. به‌رغم ارزش تغذیه‌ای زیاد شیر و لبنیات، مصرف بی‌رویه انواع پرچرب آنها نه تنها زمینه‌ساز چاقی و بیماری‌های قلبی – عروقی است، بلکه ممکن است موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان شده و سبب بدخیم شدن تومورهای خوش خیم پروستات می‌شود.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.