مهندسی,مهندسی صنایع,مهندسی برق,مقاله,دانلود مقاله,دانلود مقاله مهندسی,دانلود جزوه مهندسی,کنکور مهندسی,پایان نامه مهندسی,مهندسی ریاضی,سایت علمی,اخبار علمی,سایت آموزشی,اخبار آموزشی,مقاله آموزشی,آموزش,مهندس

روغن‌های مصرفی در فست‌فودها بیش از حد مجاز «پراکسید» دارند

ساعت ۲۴-محققان دانشگاهی با بررسی تعدادی از فست‌فودهای شهر تهران دریافتند که میزان «پراکسید» روغن‌های در حال استفاده‌ بیشتر این واحدها، بالاتر از حد مجاز است. این ماده باعث بروز بیماری‌های مختلف از جمله تصلب شرایین و بیماری‌های عروق کرونری قلب می‌شود.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.