مهندسی,مهندسی صنایع,مهندسی برق,مقاله,دانلود مقاله,دانلود مقاله مهندسی,دانلود جزوه مهندسی,کنکور مهندسی,پایان نامه مهندسی,مهندسی ریاضی,سایت علمی,اخبار علمی,سایت آموزشی,اخبار آموزشی,مقاله آموزشی,آموزش,مهندس

نکات مهم در کافی شاپ داری

نکات مهم در کافی شاپ داری

دسته بندی : مهندسی صنایع ایران تاریخ : دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶

نکات مهم در کافی شاپ داری: ۱. جوشیدن باعث تلخی می شود؛ پس، هرگز قهوه را نجوشانید. ۲. قهوه را دوباره گرم نکنید. هر بار، آن را تازه درست و سرو کنید. ۳. از آب تازه و سرد استفاده کنید. ۴. از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع […]

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.